понеділок, 10 травня 2021 14:49

Водійка змела пішохода на переході і влетіла в МАФ

Автор: скріншот із відео
  У Києві жінка за кермом авто знесла хлопця на переході
У Києві жінка за кермом авто знесла хлопця на переході

10 травня в Києві на Мінському масиві жінка за кермом ЗАЗ збила хлопця, врізалася в бетонну огорожу і МАФ, бо розгубилася.

Аварія сталася на вул. Полярній, повідомляє Kiev Operative.

"Намагаючись повернути на вул. Кальнішевского, автомобіль ZAZ втратив керування і протаранив молодого хлопця на пішохідному переході. Як видно на відео, водій влетіла в пішохода, протягла його на капоті, потім врізалася в бетонну огорожу і МАФ", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таксі на зебрі змело жінку з дитячим візком - п'яний водій подався навтьоки

Зазначається, що за кермом була жінка років 65-70, поруч був онук років 15. Вона сильно переживала за машину, а не за збитого хлопця, як пишуть свідки ДТП. Жінка сказала, що просто розгубилася.

Хлопець дивом не постраждав. Від виклику швидкої і поліції він відмовився.

В районі села Братське поблизу Дніпра четверо дітей переходили дорогу по пішохідному переході. Водійка за кермом Peugeot їхала із Дніпра в бік Запоріжжя, перед переходом не гальмувала. Двоє дітей встигли відскочити, а інші - хлопчик і дівчинка - опинилися під колесами.

Зараз ви читаєте новину «Водійка змела пішохода на переході і влетіла в МАФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі