середа, 19 травня 2021 18:31

Водій відмовив у пільговому проїзді учаснику бойових дій
3

У Дніпрі водій відмовив у проїзді капелану
Фото: 056.ua
У Дніпрі водій відмовив у проїзді капелану
У Дніпрі водій відмовив у проїзді капелану

У Дніпрі капелана Дмитра Поворотного відмовилися безплатно везти в маршрутному таксі. Хоча той показав посвідку учасника бойових дій.

У місті пільговий проїзд обмежили з 10:00 до 15:00. Після цього провели судовий розгляд і визнали недійсним цей пункт рішення комісії. Поки рішення суду набувало чинності, комісія провела нове засідання і продовжила обмеження, повідомляє 056.ua.

12 травня на Європейській площі відбувся пікет проти запроваджених обмежень для пільгових категорій. На ньому говорили також про негативне ставлення водіїв до ветеранів і сімей загиблих. Один перевізник погодився перевозити військових без обмежень, але інші відмовилися.

Поворотний розповів, що 19 травня о 08:45 на зупинці парк Сагайдак водій відмовив йому в пільговому проїзді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій маршрутки обізвав ветерана АТО свинею: подробиці скандалу

"На моє прохання назвати прізвище - агресивно відмовився. Під час спроби його сфотографувати реагував так само агресивно, намагався вибити телефон. Коли я вийшов з автобуса, щоб сфотографувати номер, водій намагався на мене наїхати, щоб завадити це зробити. Але я сфотографував номер. Після цього я зателефонував на гарячу лінію міської ради. Розповів про цей випадок. На що оператор Оксана сказала, що водій діє відповідно до виконання постанови протоколу № 30 Комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру місцевого рівня в місті Дніпрі щодо запровадження "пільгового часу" в громадському транспорті. А тому водій чинить правильно", - розповів він.

У Пісочині Харківської області в маршрутці стався конфлікт. Водій відмовився брати учасника війни на сході України за посвідченням УБД. Чоловік тричі не міг потрапити до салону.

Зараз ви читаєте новину «Водій відмовив у пільговому проїзді учаснику бойових дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі