середа, 14 квітня 2021 11:48

Ветерана АТО тричі не пустили до салону маршрутки: подробиці конфлікту

Ветерана АТО тричі не пустили до салону маршрутки: подробиці конфлікту
На місце прибули правоохоронці. Вони намагалися переконати водія, що той порушує законодавство. Натомість, він наполягав на своєму і навіть пропонував правоохоронцям сісти за кермо замість нього Фото: focus.ua

У Пісочині Харківської області в маршрутці стався конфлікт.

Водій відмовився брати учасника війни на сході України за посвідченням УБД. Чоловік тричі не міг потрапити до салону, пише Харків.City.

"Все через те, що за новими правилами водій може брати тільки сидячі місця, з яких 5 місць зобов'язані надати пільговикам. Чоловік із посвідченням УБД два рази не зміг потрапити в транспорт, і на третій раз вирішив викликати поліцію. У цій ситуації страждають усі. Пільговики лютують, оскільки їх дуже багато й доводиться 3-4 рази стояти в черзі, щоб потрапити в транспорт", - написали в публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пасажирка побила кондукторку через маску

На місце прибули правоохоронці. Вони намагалися переконати водія, що той порушує законодавство. Натомість він наполягав на своєму й навіть пропонував правоохоронцям сісти за кермо замість нього.

"Сідай замість мене і відпрацюй 18 годин, як я, а завтра ти вже тут не працюватимеш. Я не візьму. Хай сидять удома, у нас карантин. Я зараз куплю тобі за 500 доларів посвідчення", - говорить водій.

Він додав, що зараз багато хто їздить за підробленими документами, зокрема і той чоловік, що зайшов за УБД.

"Ви трошки охолоньте. Я думаю, ми зрозуміли вас, ви зрозуміли нас", - сказав правоохоронець.

Самі ж пасажири обурювалися, що є вільні місця в маршрутці, а водій не впустив пільговика.

Зрештою водій заповнив маршрутку пасажирами й поїхав, а поліцейські та атовець залишилися писати заяву.

У селищі Шкло Яворівського району Львівської області водій маршрутки відмовився везти ветерана АТО з посвідченням. Ветеран АТО Василь Мінджоса надав посвідчення інваліда війни. Після цього він дав водієві 10 грн за проїзд Львовом, адже в місті скасували пільги на проїзд під час карантину, а маршрутка їде на залізничний вокзал. Однак водій кинув в атовця гроші.

Зараз ви читаєте новину «Ветерана АТО тричі не пустили до салону маршрутки: подробиці конфлікту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі