середа, 15 серпня 2018 18:04

Водій легковика збив людей на зупинці

Водій легковика збив людей на зупинці
У селі Пересічне Дергачівського району Харківської області водій автомобіля ВАЗ в'їхав у зупинку громадського транспорту, збивши двох людей. Фото - hk.npu.gov.ua

У селі Пересічне Дергачівського району Харківської області водій автомобіля ВАЗ в'їхав у зупинку громадського транспорту, збивши двох людей.

Водій авто втік з місця події, поліція розшукує його, повідомили у відділі комунікації поліції області.

ДТП сталася 14 серпня близько 22:20 на вулиці Сумський шлях через те, що водій не впорався з керуванням. Внаслідок аварії тяжкі травми отримала 47-річна місцева жителька. Її з відкритою черепно-мозковою травмою та переломом стегна доставили до лікарні. Також госпіталізована її 47-річна односельчанка, яка отримала травму ніг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легковик збив на переході родину з двома дітьми (відео 18+)

"Водій після скоєння ДТП покинув автомобіль на місці події та втік. Поліцейські встановили особу 34-річного чоловіка", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП. За даним фактом відкрите кримінальне провадження.

Водій вантажівки Volvo, який спричинив смертельну аварію неподалік від с. Ставище Брусилівського району Житомирської області, втік з місця події. Він 51-річний громадянин Туреччини, авто теж на турецькій реєстрації. За попередніми даними, саме він виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з легковим автомобілем ВАЗ-2110.

Зараз ви читаєте новину «Водій легковика збив людей на зупинці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі