середа, 24 серпня 2011 13:27

У Львові міліціонер на "Ниві" протаранив мікроавтобус. Був п'яний?
9

Фото: Фото: Павло Паламарчук

Ввечері 23 серпня у Львові на вулиці Зеленій трапилася аварія за участі правоохоронця. Міліцейська "Нива" в'їхала в лоб мікроавтобусу "Volkswagen Transporter". Міліціонер виїхав на зустрічну смугу, чим і зумовив дорожньо-транспортну пригоду. Його авто належить Залізничному райвідділку міліції Львова.

"Ми їхали по своїй смузі на нормальній швидкості. Раптом на повороті на нас вилетіла "Нива". Він обганяв кілька машин, які їхали перед ним. Вискочив просто нам в лоб. Діватися не було куди, та й надто швидко і несподівано це трапилося. Після аварії міліціонер ледь вийшов з машини. Він п'яний дуже був. Погрожував нам пістолетом і кричав нам. Коли приїхали інші міліціонери і даішники, його зразу посадили в машину і відвезли нібито на здачу крові на алкоголь. Повезла якась особа у цивільному. Найстрашніше, що в обох машинах були діти. Правда ніхто з них серйозних травм не отримав", - розповів водій "Volkswagen" Сергій Русин.

Міліціонери, які прибули на місце аварії, та даішники причини ДТП коментувати відмовилися.

Сьогодні ми і так ще не з'ясуємо, що стало причиною аварії. В нас є прес-служба, дзвоніть туди. Чи був міліціонер п'яним, покажуть аналізи крові. Можливо, у нього був шоковий стан. Ми ж усі люди", - сказав один із даішників.

Зараз ви читаєте новину «У Львові міліціонер на "Ниві" протаранив мікроавтобус. Був п'яний?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі