неділя, 29 червня 2014 09:27

Вночі терористи із цвинтаря обстріляли аеропорт Краматорська

Вночі терористи із цвинтаря обстріляли аеропорт Краматорська

Аеродром Краматорська був двічі обстріляний бойовиками в ніч з 28 на 29 червня. Як повідомляє керівник керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, вогонь вівся з мінометів з міського кладовища і північній частині Краматорська.

Крім того, зі стрілецької зброї був обстріляний блок-пост на перетині доріг на Слов'янськ та Красний Лиман. Мінометному обстрілу піддався опорний пункт української армії поблизу прикордонного пункту пропуску Бірюкове, пише "ЛігаБізнесІнформ".

За наявними даними, втрат серед українських військовослужбовців немає.

Нагадаємо, вчора, 28 червня, терористи виробили обстріл опорного пункту сил АТО біля н.п.Тарани (Донецька область, Шахтарський район). Обстріл проведений зі стрілецької зброї і мінометів.

До цього бойовики порушили домовленості про режим припинення вогню до 30 червня під Слов'янськом. Вони вбили трьох бійців АТО, ще четверо отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Вночі терористи із цвинтаря обстріляли аеропорт Краматорська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі