субота, 05 листопада 2022 19:34

Спецтема: Війна Росії проти України

ВМС України повідомили, скільки "Калібрів" націлили окупанти на Україну

5 листопада на бойовому чергуванні в Чорному, Азовському й Середземному морях перебувають 22 ворожих кораблі Російської Федерації.

У Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають сім ворожих кораблів, серед яких один носій крилатих ракет "Калібр", загальний залп – вісім ракет. Про це повідомляє ВМС України в Telegram.

В Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні до двох кораблів та катерів; в Середземному морі – 13 ворожих кораблів, з них п'ять носіїв крилатих ракет "Калібр" загальний залп – 76 ракет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ продовжують знищувати ворога на півдні: що відбулось за добу

Автор: t.me/ukrainian_navy
  5 листопада на бойовому чергуванні в Чорному, Азовському й Середземному морях перебувають 22 ворожих кораблі Російської Федерації
5 листопада на бойовому чергуванні в Чорному, Азовському й Середземному морях перебувають 22 ворожих кораблі Російської Федерації

"За добу, в інтересах РФ прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 25 суден, з них шість суден рухалось з протоки Босфор; до Чорного моря – 27 суден, з них п'ять суден продовжило рух у напрямку протоки Босфор", – ідеться у повідомленні.

РФ продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS), на цивільних суднах в акваторії Азовського моря.

Протягом доби росіяни завдали чотири ракетних та п'ять авіаційних ударів по українських позиціях та населених пунктах.

Загарбники здійснили понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це ввечері 5 листопада повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Ударів противника зазнали райони понад 20 населених пунктів Харківської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей.

Зараз ви читаєте новину «ВМС України повідомили, скільки "Калібрів" націлили окупанти на Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі