середа, 07 серпня 2013 16:29

Вирок Павліченкам читали під охороною 20 міліціонерів

Вирок Павліченкам читали під охороною 20 міліціонерів
Дмитро Павліченко судді: "Так, Ваша честь. Мені зрозуміло, що ми живемо у неправовій державі". Фото: footballnews.com.ua

Сьогодні в Апеляційному суді Києва оголосили повністю вирок у скарзі Дмитра та Сергія Павліченків, яких засудили за вбивство судді Сергія Зубкова.

Вирок майже півтори години читав із листка головуючий суддя В'ячеслав Дзюбін. У цей час у залі підсудних охороняли зо два десятки правоохоронців.

Вирок попередньої інстанції залишили без змін - Дмитро Павліченко за вбивство отримав довічне ув'язнення, а його син Сергій - 13 років тюрми.

На засідання не впустили частину охочих, які прийшли з паспортами. Мотивували відсутністю місця для великої кількості людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апеляцію Павліченків не задовольнили: батьку залишили довічне, а сину - 13 років тюрми

Суддя вирок читав близько півтори години, після чого оголосив про закриття розгляду апеляції. Коли суддя запитав у Дмитра Павліченка чи зрозумілий йому вирок, то той відповів:

"Так, Ваша честь. Мені зрозуміло, що ми живемо у неправовій державі".

Нагадаємо, суддю Сергія Зубкова вбили у жовтні 2010 року. За три дні за звинуваченням у вбивстві затримали Дмитра та Сергія Павліченків. Скаргу в Апеляційному суді розглядали з початку року.

Зараз ви читаєте новину «Вирок Павліченкам читали під охороною 20 міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі