середа, 20 квітня 2016 15:39

Вікторія Посмітна зарізала чоловіка-садиста

Вікторія Посмітна зарізала чоловіка-садиста
lviv24.at.ua

35-річна Вікторія Посмітна з села Сніжків Валківського району Харківщини зарізала свого чоловіка Олександра, 36 років.

Минулої суботи чоловік повернувся додому п`яний і почав скандалити. Бив дружину і дочку 15-річну Ганну. Жінка, захищаючись, вихопила ніж і нанесла кілька ударів йому в живіт. Сама викликала "швидку".Олександр помер по дорозі до лікарні.

"Сашко постійно випивав, мучив і бив їх. Віка весь час у синяках ходила. Поліція майже щотижня приїжджала до їхнього дому, на виклики дружини, сусідів, родичів. Багато разів від нього тікала, подавала на розлучення. Переховувалася у родичів, у матері. Проте Олександр весь час її знаходив і повертав, - говорить знайома Вікторії. Імені просить не вказувати. - У Сніжкові сім`я має бізнес. Є власний ставок із охайними будиночками відпочинку на пляжі. Біля дороги відкрили кафе. Бізнес почав батько Вікторії. Недавно помер після того, як зять його побив. Чоловік довго пролежав у ліжку і помер від серцевого нападу".

У сім'ї ще є 6-річний син Ігнат.

"Хлопець тільки-но говорити почав. Хлопчик жив у постійному страху, - продовжує жінка. - Поліція кожен раз призначала Сашкові громадські роботи. Його брат приходив у сільраду, просив на нього характеристику. Просив писати правду, що б`є, випиває. Сім`я загиблого була проти сина-садиста. Сама Вікторія жалкує, що так сталося, вона лише хотіла захистити себе і дітей".

Олександра поховали 19 квітня.

Вікторії загрожує до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Посмітна зарізала чоловіка-садиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі