вівторок, 08 червня 2021 23:17

Викинулася з вікна чемпіонка України з пауерліфтингу

Викинулася з вікна чемпіонка України з пауерліфтингу
Ірина Квас викинулася з вікна гуртожитку. Фото: ЛОФП

У Львові трагічно загинула чемпіонка України з пауерліфтингу 17-річна Ірина Квас. Дівчина випала з сьомого поверху гуртожитку.

Цю інформацію підтвердила голова Львівської обласної федерації пауерліфтингу Марія Розторгуй, пише ZAXID.NET.

Місцеві ЗМІ пишуть, що спортсменка викинулася з вікна. Перед цим у неї була сварка з хлопцем.

Ірина Квас народилася у місті Яворів. В 11 років почала професійно займатися спортом, брала участь у чемпіонатах України з пауерліфтингу. Навчалася на другому курсі Техніко-економічного коледжу "Львівської політехніки" на спеціальності "правознавство".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15-річна дівчина викинулась з вікна

У 2019 році здобула золото чемпіонату України. Ірина присіла зі штангою вагою 125 кілограмів, виконала жим лежачи з 65-кілограмовою штангою та станову тягу зі 130 кілограмами.

У Кривому Розі Дніпропетровської області з вікна багатоповерхівки випала 12-річна дівчинка. Дитина зазнала смертельні травми. Сусіди припускають, що дівчинка могла скоїти самогубство через погану оцінку в школі. Поряд із місцем трагедії знайшли зошит із низькими оцінками, які поставила вчителька української мови.

Зараз ви читаєте новину «Викинулася з вікна чемпіонка України з пауерліфтингу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі