неділя, 05 серпня 2018 17:58

Військового ЗСУ до смерті забили палицями

Військового ЗСУ до смерті забили палицями
Під час бійки підозрювані за допомогою дерев'яної палиці та ножа завдали потерпілому чисельні тілесні ушкодження не сумісні з життям. Фото: SmartNews.ru

У Лисичанську троє п'яних осіб вбили військовослужбовця Збройних сил України. Військовий на декілька днів приїхав провідати родичів.

До поліції звернувся 65-річний батько загиблого. За словами чоловіка, понівечене тіло свого 39-річного сина він виявив на присадибній ділянці домоволодіння, інформує прес-служба Нацполіції Луганщини.

Під час огляду поліцейські виявили на тілі загиблого чисельні тілесні ушкодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Києва вбили ветерана АТО

У ході розслідування, поліцейські встановили осіб, які причетні до скоєння злочину. В результаті затримали трьох місцевих мешканців. Під тиском зібраних фактів і свідчень, вони визнали свою вину.

Зі слів підозрюваних, того вечора вони разом із загиблим вживали спиртні напої. В ході чого виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час бійки підозрювані за допомогою дерев'яної палиці та ножа завдали потерпілому чисельні тілесні ушкодження не сумісні з життям.

Ветерана АТО Віталія Олешка вбили при свідках у власному дворі 31 липня. За підозрою у злочині затримали п'ятьох чоловіків. В одному з них упізнали колишнього бійця "Торнадо".

Зараз ви читаєте новину «Військового ЗСУ до смерті забили палицями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі