понеділок, 22 квітня 2024 05:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Військовий журналіст назвав найгарячішу точку на авдіївському напрямку

Росіяни підійшли майже впритул до залізничної станції Очеретине, що на авдіївському напрямку.

Зараз це найгарячіша точка на цій ділянці фронту, повідомив у Telegram український військовий журналіст Богдан Мирошников.

Якщо окупанти захоплять Очеретине, то можуть відкрити собі шлях на Торецьк та Покровськ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російсько-українська війна може завершитися у 2024 році: аналітики назвали причини

Також важкою є ситуація, що склалася у Новокалиновому, Семенівці та Бердичах. Також ворог потужно тисне на Нетайлове, намагається прорватися між Первомайським та Невельським на захід.

Просування ворога в Очеретиному та південніше Первомайського зафіксував і український інформаційний ресурс DeepState, котрий оновив свою інтерактивну карту.

Автор: DeepState
 

У районі Семенівки окупанти просунулися додатково на 100 метрів. У районі Невельського ворог мав 150-200 метрів просування поблизу східних та південно-східних околиць. Навіть намагався прорватися у село, але був зупинений.

"Окупант продовжує зточувати своє угрупування на всьому напрямку, але продовжує атакувати, хоч і не так інтенсивно, як два місяці тому", - зазначив Мирошников.

Станом на 21 квітня на фронті в Україні зафіксовано 65 бойових зіткнень.

Авіація Сил оборони завдала ударів по дев'яти районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Підрозділами ракетних військ завдано ураження по одному району зосередження особового складу противника.

Зараз ви читаєте новину «Військовий журналіст назвав найгарячішу точку на авдіївському напрямку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі