пʼятниця, 04 травня 2018 10:09

Відправили за ґрати водія, який протаранив авто стрітрейсера

Відправили за ґрати водія, який протаранив авто стрітрейсера
Дмитра Одарченка - учасника ДТП, в якій загинув відомий у Харкові стрітрейсер, взяли під варту без права на заставу. Фото — ТСН

Щонайменше два місяці без права на заставу проведе за ґратами Дмитро Одарченко - учасник ДТП, в якій загинув відомий у Харкові стрітрейсер Андрій Василенко. Таке рішення виніс Київський районний суд міста.

Одарченко провини не визнав і заявив, що на момент аварії був тверезий. За висновками ж медиків, у його крові під час ДТП було майже 0,5 проміле алкоголю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На трасі зіткнулися автобус, вантажівка та мікроавтобус з військовими

Підозрюваний нині в СІЗО. Йому загрожує до восьми років в'язниці.

Аварія сталася ввечері у вівторок, 1 травня. На трасі за кермом позашляховика Одарченко вилетів на зустрічну смугу та врізався в легковик. Блогер та стрітрейсер Василенко, що ним кермував, загинув на місці. Пасажирка, що була в авто, вижила дивом. Водій позашляховика майже не постраждав. Казав, що нібито працює в поліції - це не підтвердилось. Він викладає у Харківському університеті харчування й торгівлі.

Зараз ви читаєте новину «Відправили за ґрати водія, який протаранив авто стрітрейсера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі