четвер, 03 травня 2018 17:14

На трасі зіткнулися автобус, вантажівка та мікроавтобус з військовими
3

На Миколаївщині сталась автопригода за участі трьох транспортних засобів
Фото: mk.npu.gov.ua
На Миколаївщині сталась автопригода за участі трьох транспортних засобів
На Миколаївщині сталась автопригода за участі трьох транспортних засобів

3 травня близько 13:45 на автодорозі Одеса – Мелітополь - Новоазовськ поблизу села Іванівка Миколаївського району сталося зіткнення вантажного автомобіля DAF, мікроавтобуса Mazda з десятьма військовими та рейсового автобуса "Еталон" сполученням Миколаїв - Очаків, у салоні якого перебували 25 пасажирів. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївщини.

Внаслідок автоаварії водії вантажівки та рейсового автобуса були госпіталізовані. Остаточна кількість потерпілих, ступінь тяжкості ними отриманих тілесних ушкоджень та обставини події встановлюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автокран наскрізь проштрикнув маршрутку

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження. На місці події працюють патрульні поліцейські, слідчі та експерти.

Близько 6:00 17 квітня року у центрі Кривого Рогу сталася маштабна аварія. Mazda зіткнулася з маршруткою, її винесло на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з автобусом АМКР. Тоді 8 людей загинули на місці, ще 3 пізніше померли у лікарні. Бабушкінський районний суд Дніпра обрав для 67-річного Олександра ­Волкова запобіжний захід - 2 місяці під вартою без права на заставу.

Зараз ви читаєте новину «На трасі зіткнулися автобус, вантажівка та мікроавтобус з військовими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі