понеділок, 29 червня 2020 19:06

Віднесло на 60 км: знайшли тіло водія, автомобіль якого тиждень тому змила повінь

Віднесло на 60 км: знайшли тіло водія, автомобіль якого тиждень тому змила повінь
На Прикарпатті рятувальники знайшли тіло водія, автомобіль якого тиждень тому впав у ріку під час повені. Фото: kurs.if.ua

На Прикарпатті рятувальники знайшли тіло водія, автомобіль якого тиждень тому впав у ріку на Верховинщині під час повені.

Тіло чоловіка вода винесла на берег у селі Рибне Косівського району. Це приблизно за 60 км від місця аварії, повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ставку знайшли авто з тілами людей

Загиблого виявили місцеві мешканці.

Зазначається, автомобіль Opel Frontera з'їхав в річку Білий Черемош у селі Яблуниця Верховинського району у ніч проти 22 червня. Місцеві чули крики про допомогу, але коли прибули рятувальники – все було тихо. Авто виднілося з річки, а потерпілих видно не було. Тіло жінки знайшли того ж дня у Яблуниці.

Сильні зливи накрили з 20 червня вісім областей — Івано-Франківську, Чернівецьку, Кіровоградську, Вінницьку, Полтавську, Львівську, Одеську та Рівненську. Шквальний вітер виривав дерева. Вода розмила дороги. На Буковині та Прикарпатті оголосили надзвичайний стан.

Зараз ви читаєте новину «Віднесло на 60 км: знайшли тіло водія, автомобіль якого тиждень тому змила повінь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі