вівторок, 30 серпня 2022 14:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Від першої особи: пілот показав відео бойової роботи винищувача МіГ-29

Від першої особи: пілот показав відео бойової роботи винищувача МіГ-29
Відео зняв і змонтував пілот-винищувач Збройних сил України. Фото: скріншот

Повітряні сили України показали відео бойової роботи винищувача Міг-29.

Його зняв і змонтував пілот-винищувач Збройних сил України й присвятив загиблому побратиму. Про це зазначили в пресслужбі командування Повітряних сил ЗСУ.

"Український пілот зняв і змонтував відео бойової роботи винищувача МіГ-29. Іван присвячує це відео полеглому побратиму Євгену Лисенку, який героїчно загинув у повітряному бою з російськими окупантами 9 березня", – ідеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наша боротьба триватиме до перемоги" – президент показав фото воєнної України

У ролику зафіксували кадри вильотів винищувача й роботи по позиціях російських окупантів різними типами ракет. Зокрема, як підтвердили "Українській правді" у пресслужбі ПС ЗСУ, американських протирадіолокаційних ракет HARM.

Робота артилеристів практично не припиняється, адже від них залежить життя піхотинців в окопах. Як минають дні українських артилеристів на фронті показала 30-та механізована бригада ім. Костянтина Острозького.

Вони маневрують, змінюють вогневі позиції під час бою, годинами вичікують свою ціль. А потім злагоджено й швидко б'ють по ворогу.

Артилерійський підрозділ працює злагоджено й швидко. Вразивши ціль, підрозділ знову переходить у режим очікування.

Зараз ви читаєте новину «Від першої особи: пілот показав відео бойової роботи винищувача МіГ-29». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі