неділя, 11 вересня 2022 02:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Міць, відвага і швидкість: як минають дні українських артилеристів на фронті
15

Робота артилеристів практично не припиняється, адже від них залежить життя піхотинців в окопах.

Як минають дні українських артилеристів на фронті – показали на сторінці 30 механізованої бригади ім. Костянтина Острозького у Facebook.

Вони маневрують, змінюють вогневі позиції в ході бою, годинами вичікують свою ціль. А потім злагоджено і швидко б'ють по ворогу.

Так минають дні українських артилеристів на фронті
Фото: facebook.com/30brigade
Так минають дні українських артилеристів на фронті
Так минають дні українських артилеристів на фронті
Так минають дні українських артилеристів на фронті
Так минають дні українських артилеристів на фронті

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наша оборона є й буде сонцем" – Зеленський показав фото безстрашних захисників неба

"Гармати працюють весь день, маневрують, змінюють вогневі позиції в ході бою, щоб ворожий снаряд не завдав їм шкоди. Іноді, годинами вичікують свою ціль: п'ють запашну каву, обговорюють деталі роботи, перевіряють справність і готовність в будь-який момент зайняти місце в бойовій машині. Та ворог не завжди дає допити філіжанку кави – в рації голос командира передає координати, де знову почався наступ ворожої піхоти і танків", – розповіли у дописі.

Артилерійський розрахунок працює злагоджено і швидко. Вразивши ціль, розрахунок знову переходить у режим очікування.

Із перших днів повномасштабного вторгнення на Донеччині йдуть важкі бої, інтенсивні обстріли окупантів і постійні ураження цивільних будинків та інших об'єктів з боку держави-терориста.

Стримують окупантів та дають їм відсіч у складі Сил оборони воїни 93-ї ОМБр "Холодний Яр". Воїни впевнені: ворогу треба якнайдужче давати по зубах, тоді їхнє бажання просуватися далі вщухає.

Зараз ви читаєте новину «Міць, відвага і швидкість: як минають дні українських артилеристів на фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі