вівторок, 11 жовтня 2022 13:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Вибухи на Вінниччині: з'явилися офіційні коментарі

Вибухи на Вінниччині: з'явилися офіційні коментарі
Росія 11 жовтня вдарила по Вінницькій області. Фото: Олександр Ковінько

Поблизу Вінниці 11 жовтня о 12:06 пролунали вибухи.

На момент ударів в області була оголошена повітряна тривога. Про це повідомив голова Вороновицької територіальної громади Олександр Ковінько у Facebook.

За його словами, російська армія вдарила по об'єкту інфраструктури поблизу громади. На місці працюють фахівці. Інформації про травмованих поки що не немає.

Раніше повідомлялося, що вранці 11 жовтня на Вінниччині два іранські дрони-камікадзе атакували Ладижинську теплоелектростанцію, що розташована у місті Ладижин. Ворог скерував на ТЕС безпілотники Shahed-136.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Садовий підтвердив вибухи у Львові. Є проблеми з водою та світлом

Постраждалих внаслідок обстрілу міста Ладижина немає, повідомила міська територіальна громада.

Внаслідок влучання в Ладижинську ТЕС пошкоджено енергетичне обладнання станції. На об'єкті перебуває критично необхідний персонал, решта працівників в укриттях.

Приблизно від 7:00 11 жовтня Росія знову почала масовано атакувати Україну. Про обстріли ракетами повідомляють, зокрема, на Одещині, Дніпропетровщині, Рівненщині.

За даними Повітряних сил, з району Каспійського моря почала працювати стратегічна авіація окупантів – ракетоносці Ту-95 та Ту-160. По території України випустили ракети типу Х-101/Х-555.

Для знищення ворожих ракет залучили авіацію, зенітні ракетні війська, а також мобільні вогневі групи Повітряних сил. Про успішну роботу ППО повідомляють у низці міст.

Зараз ви читаєте новину «Вибухи на Вінниччині: з'явилися офіційні коментарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі