понеділок, 24 жовтня 2011 18:09

Вибух у запорізькому супермаркеті визнали терактом

Вибух у запорізькому супермаркеті визнали терактом

Запорізька обласна прокуратура перекваліфікувала справу про вибух у супермаркеті "Сільпо".

Як повідомляє Центр громадських зв'язків ГУ МВС у Запорізькій області, 24 жовтня прокуратура в Запорізькій області, витребувавши у міліції кримінальну справу за фактом вибуху в запорізькому супермаркеті "Сільпо" у п'ятницю, перекваліфікувала статтю, за якою розслідується злочин - з ч.4 ст.296 КК України (особливо злісне хуліганство) в ч.1 ст.258 КК України (терористичний акт).

"Враховуючи, що вибух стався в громадському місці, створював реальну загрозу для життя відвідувачів супермаркету, був здійснений з метою залякування людей і привів до порушення громадської безпеки, 24 жовтня заступником прокурора в Запорізькій області порушено кримінальну справу за ч.1 ст.258 КК України (терористичний акт)", - відзначили в прес-службі прокуратури в Запорізькій області.

Кримінальну справу направлено до СБУ Запорізької області.

Нагадаємо, в п'ятницю близько 16.30 до міліції надійшло повідомлення, що в супермаркеті "Сільпо", розташованому на пр.Леніна, стався вибух невідомого предмету.

У результаті вибуху в камері схову було пошкоджено декілька секцій, ніхто з покупців і персоналу магазину не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Вибух у запорізькому супермаркеті визнали терактом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі