середа, 05 жовтня 2011 13:17

У Запоріжжі на спортивному майданчику вибухом убило людину

У Запоріжжі на спортивному майданчику вибухом убило людину

4 жовтня близько 20 години до Орджонікідзевського райвідділу міліції ГУМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що під час тренування на спортивному майданчику біля школи по вулиці Патріотичній у кишені чоловіка віком 25-30 років вибухнув невідомий пристрій, внаслідок чого він загинув від отриманих тілесних ушкоджень.

На місце пригоди негайно прибуло керівництво ГУМВС області, прокуратури, оперативних служб міліції, вибухово-технічна служба НДЕКЦ та слідчо-оперативна група у повному складі.

"Як показали свідки, у молодого чоловіка на боці висіла невеличка сумка. Під час бігу молодик поправив її, а через декілька секунд пролунав вибух", - повідомили у прес-службі Запорізької області.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявився 27-річний мешканець сусідньої області, який винаймав житло у Запоріжжі.

Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі на спортивному майданчику вибухом убило людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі