пʼятниця, 01 грудня 2017 13:21

Вибух у Нікопольському суді: нова інформація про потерпілих, версії та обшуки

Вибух у Нікопольському суді: нова інформація про потерпілих, версії та обшуки
Різвана Тапаєва вбили 10 лютого 2016 року. Під час 21 засідання суду з розгляду цієї справи його батько підірвав у суді дві гранати. Одну кинув у підозрюваних, на іншій загинув сам. Фото - InfoResist

Інформацію про те, що вибухи гранат в суді Нікополя можуть бути не помстою Руслана Тапаєва за свого загиблого сина, а спробою захисту іншого свого сина, поки не підтвердили.

Поліція розглядає всі версії, не зупиняючись на якійсь конкретній. Про це кореспондентові Gazeta.ua повідомила речник ГУ Нацполіціі в Дніпропетровській області Анна Старчевська.

"Слідчі відпрацьовують всі версії. Встановлюється, чи говорив загиблий комусь про те, що підірве гранати, аби захистити молодшого сина. Поліцейські провели обшуки за місцем проживання 51-річного чоловіка та встановили автомобіль Mercedes Vito, на якому він приїхав на засідання суду та підірвав гранати. Жодних заборонених предметів слідчі не виявили", - повідомила Старчевська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явились фото підірваного приміщення суду

У лікарні досі перебуває 6 потерпілих від вибуху. Це 2 підсудних, 2 співробітників поліції-конвой і 2 цивільних особи. Їхньому життю нічого не загрожує. Інші потерпілі лікуються амбулаторно.

30 листопада у Нікополі чоловік підірвав 2 гранати під час слухання справи про вбивство його сина. Внаслідок вибуху чоловік загинув, ще 10 людей отримали осколкові поранення і були госпіталізовані. Пізніше у лікарні помер 1 із підозрюваних у вбивстві. 1 з версій такого вчинку - міг зробити це не через помсту за вбивство старшого сина, а заради того, щоб вберегти життя молодшому сину Султану. Його судять за те, що торік у грудні збив на пішоходному переході 2 жінок.

Зараз ви читаєте новину «Вибух у Нікопольському суді: нова інформація про потерпілих, версії та обшуки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі