субота, 03 грудня 2022 15:41

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ви нічого не можете. Готуйтеся до Ялти" – Подоляк пригрозив Кремлю

"Ви нічого не можете. Готуйтеся до Ялти" – Подоляк пригрозив Кремлю
Радник голови Офіса президента Михайло Подоляк закликав росіян готуватися до Ялтинського трибуналу. Фото: ОП

Росія закопує тисячі своїх військових під Бахмутом на Донеччині, аби довести свою "спроможність".

Насправді Кремль нічого не може, тому росіянам варто почати готуватися до Ялтинського трибуналу. Про це заявив радник Офіса президента Михайло Подоляк у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навіщо Росії Бахмут ‒ у британській розвідці пояснили

"Бахмут. Під містом, що не несе жодного стратегічного сенсу для ходу війни, Кремль закопує тисячі мобілізованих, ув'язнених, найманців та військових. Все, аби довести собі: ми ще щось можемо! Ні, не можете. Забудьте про Бахмут. Починайте готуватися до Ялти – Ялтинського трибуналу", – написав він.

Російські війська прагнуть зайти в Бахмут, бо це одна з ключових точок війни.

Але Збройні сили України попри важкі умови б'ють по ворогу, сказав речник Східного угруповання військ Сергій Череватий в ефірі "24 каналу".

На тлі цього всього противник зазнає дуже великих втрат щодоби. Саме на Бахмутському напрямку, напевно, найвища концентрація втрат ворога, лише за цю добу РФ втратила 81 людину вбитими та 68 пораненими. Це середня амплітуда їхніх втрат на цьому напрямку.

Зараз ви читаєте новину «"Ви нічого не можете. Готуйтеся до Ялти" – Подоляк пригрозив Кремлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі