середа, 08 січня 2020 10:55

Імовірність помилки екіпажу Boeing у Тегерані мінімальна – віцепрезидент МАУ

Імовірність помилки екіпажу Boeing у Тегерані мінімальна – віцепрезидент МАУ
Керівництво МАУ відкидає ймовірність помилки екіпажу. Фото: varlamov.ru

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) не бачить серед можливих причин падіння Boeing 737-800 у Тегерані помилки екіпажу.

Про це під час брифінгу вранці 8 січня заявив віцепрезидент МАУ з польотної роботи Ігор Сосновський.

"Маємо дані, що літак набрав 2400 м висоти. Помилка екіпажу мінімальна, ми її просто не припускаємо. З огляду на їхній досвід дуже складно сказати, що могло бути щось із екіпажем", – сказав Сосновський.

За його словами, пілотували рейс командир Володимир Гапоненко, інструктор Олексій Наумкін і другий пілот Сергій Хоменко. На рейсі працювали ще шість бортпровідників. Перед вильотом екіпаж відпочивав у готелі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МАУ дала перший офіційний коментар щодо авіакатастрофи

"Ми прийняли рішення скасувати польоти в Іран на певний термін. Авіакомпанія виконує всі передбачені міжнародні процедури", – заявив своєю чергою президент МАУ Євген Дихне.

Пасажирський літак авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" Boeing 737-800 розбився в районі міжнародного аеропорту імені Імама Хомейні в Тегерані рано-вранці в середу. За уточненими даними, на борту перебували 167 пасажирів – представників різних країн світу і дев'ять членів екіпажу, повідомляють ЗМІ з посиланнями на іранську владу. Всі вони загинули.

Зараз ви читаєте новину «Імовірність помилки екіпажу Boeing у Тегерані мінімальна – віцепрезидент МАУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі