четвер, 14 листопада 2013 09:34

Вчителька із Закарпаття, яка покусала школярку, торік побила дитину указкою

Вчителька із Закарпаття, яка покусала школярку, торік побила дитину указкою
Фото: ictv.ua

На Закарпатті у селі Барбово 50-річна вчителька молодших класів вкусила другокласницю Вікторію за руку. Діти писали контрольний диктант. Восьмирічна Вікторія недовиконала завдання. Цим і розлютила вчительку. Жінка раптом вп'ялася зубами дитині в руку.

"Я здавала зошит. Вчителька перевірила. Я речення пропустила, бо не знала, що речення треба було писати. Учителька взяла мене за руку і укусила. Казала, щоб я не говорила нічого, бо вона мене вб'є", - говорить другокласниця Вікторія Лендєл.

Шоковані батьки повезли доньку на судово-медичну експертизу. Там підтвердили укус та велику підшкірну гематому від нього. Батьки написали заяву в міліцію. Кажуть: нервовий зрив у цієї вчительки вже не перший. Торік вона била Вікторію указкою. Тепер  батькам терпець увірвався.

"Біжить до мене старша дочка Мар'янка і каже: нашу дитину укусила вчителька. Я з переляку біжу сюди, дивлюсь на руку, там справді є укус. Вона навіть спочатку не хотіла казати, що це було, звідки це в неї таке сталося. Після того випадку у першому класі я нікуди не зверталася, подзвонила їй і пробачила",  - розповідає мати покусаної дитини Оксана Лендєл.

50-річна Ганна Петрівна понад тридцять років викладає в молодших класах Барбівської школи. Каже, не хотіла нікого образити, все сталося випадково.

"Я не хочу це коментувати. Батьки не зрозуміли, я відразу не звернулася, вийшло непорозуміння. Батьки зараз відмовляються, забирають свою заяву. Ми все з'ясували з ними",  - каже вчителька молодших  класів Барбівської  ЗОШ Ганна Алмаші.

Вчителька попросила вибачення у батьків постраждалої дитини. Ті пообіцяли забрати заяву з міліції. Та жорстоким випадком вже зацікавилася обласна прокуратура.

Інформацію про покусану школярку внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У школі буде прокурорська перевірка.

 

Зараз ви читаєте новину «Вчителька із Закарпаття, яка покусала школярку, торік побила дитину указкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі