вівторок, 05 листопада 2013 20:12

На Луганщині бійцівський пес відкусив 3-річній дівчинці щоку

На Луганщині бійцівський пес відкусив 3-річній дівчинці щоку
Фото: irecommend.ru

На Луганщині собака травмував трирічну дівчинку. Пес вчепився їй в обличчя і відкусив шматок щоки, йшлося у сюжеті "Надзвичайних новин" на ICTV.

Інцидент із собакою стався у місті Свердловськ. Тварина напала на дитину у під'їзді житлового будинку. Мама з донькою саме чекали на ліфт. Двері відкрилися, з кабіни вибіг собака і вчепився дитині в  обличчя.

Стафордширський тер'єр практично відірвав дитині щоку. Дівчинку на реанімобілеві відвезли до лікарні, відразу поклали на операційний стіл. "Травми достатньо серйозні, тим більше, що вони на обличчі", - розповіли медики.

Сусіди цього собаку бояться вже давно. Тер'єр завжди агресивний, але на людину напав вперше. На зауваження, що тварину треба виводити на вулицю лише у наморднику, господарі ніколи не реагували. "Усипити собаку треба. Покусав трирічну дитину. Що ж це таке? Що, нашим внукам у дворі ходити не можна?", - обурюється місцевий житель.

Сусіди переконують, що господарям собаки усе байдуже. І пояснення цьому просте - власник пса, буцімто, міліціонер. Хоча, у відділку переконують, що співробітника із таким прізвищем у них нема. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження і чекають на висновки медиків. "Даний факт був внесений до єдиного реєстру досудових розслідувань, кваліфікується за 121 ККУ - умисне тяжке тілесне ушкодження. Коли буде висновок медиків, тоді й вирішуватиметься, чи буде перекваліфікована стаття чи ні", - розповіли у міліції.

Постраждала дівчинка ще з місяць пробуде у стаціонарі. Реабілітація ж розтягнеться на роки. Тварину від людей не ізолювали, а лише взяли у неї проби на сказ. Господарі й надалі виводять пса на вулицю без намордника. Максимум, що загрожує власникам тварини - 119 гривень штрафу.

 

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині бійцівський пес відкусив 3-річній дівчинці щоку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі