пʼятниця, 23 грудня 2016 13:51

Вчитель історії зник дорогою на роботу

Вчитель історії зник дорогою на роботу
kp.ua

У Дніпрі розшукують зниклого історика Олега Літовко, який так і не дійшов до школи.

Про це повідомляє "Комсомольська правда".

"У Дніпрі вже 8 днів шукають 25-річного вчителя історії. Вранці чоловік вийшов з дому на роботу та безслідно зник. Як завжди взяв рюкзак, з яким ніколи не розлучався та відправився до школи. Тільки на уроки чоловік не дійшов. До роботи йому їхати не більше кількох трамвайних зупинок. За словами колег, того дня в Олега була новорічна репетиція. Молодий історик мав грати роль Діда Мороза. Напередодні взяв слова. Занепокоєні колеги почали дзвонити. Однак телефон був відключеним. В кімнаті чоловіка виявили ноутбук та мобільний, які він чомусь залишив дома. Близько 9-ої вечора на дзвінок колеги Олени Іванової Олег вже не відповів. Хоча заходив у соцмережі. Молодий історик знімав квартиру у Дніпрі в гуртожитку на вулиці Новокримському. Сам родом із Кривого Рогу. Друзі та педагоги стверджують - Олег дорожив своєю роботою. Говорив, нехай зарплата і маленька, проте працювати в школі йому подобається. Гроші можна заробити і приватними уроками. Чоловік останнім часом дуже зацікавився релігією. Об'їздив усі знакові храми України. Шукали і там. Батько Олега дізнався про зникнення сина лише через 2 дні. Йому подзвонили зі школи. Мати зниклого на заробітках у Магадані. Спілкувалася з сином постійно, допомагала грошима. Окрім правоохоронців, до пошуків залучили волонтерів, друзів та колег. Обдзвонили церкви та монастирі. Ніхто не вірить, що Олег міг сам піти з дому. Адже Олег дуже відповідальний педагог та добряк по житті" - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокату зламали шию і встромили ножа під груди

Праввохоронці з'ясовують усі обставини та причини зникнення Олега Літовко. Усіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження хлопця, просять повідомити за телефонами: 102, 098-308-19-12, 097-239-52-31, 050-02-03-925, 093-574-86-87.

На Дніпропетровщині третій місяць розшукують 35-річного Максима Лавренова - батька 2 дітей. Рік тому чоловік потрапив у автомобільну аварію. Дружина підозрює, що міг втратити пам'ять.
Зараз ви читаєте новину «Вчитель історії зник дорогою на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі