четвер, 02 листопада 2017 20:42

Вбивство водія Blablacar: Генпрокуратура визнала неефективним розслідування

 

Генпрокуратура визнала неефективним півторарічне розслідування національною поліцією щодо вбивства водія BlaBlaCar.

Про це повідомив народний депутат Віталій Купрій.

"Більш ніж за півтора року слідства не встановлено місцезнаходження підозрюваного та трупа потерпілого" – йдеться у повідомленні.

Купрій повідомив, що прокуратура встановила, що досудове розслідування слідчим управлінням Нацполіції в Київській області здійснюється неефективно та з порушенням вимог законодавства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа BlaBlaCar: мати Тараса Познякова звернулася до матері вбивці

"Вважаю, що така резонансна справа потребує фахового рівня більш досвідчених слідчих. Саме тому для ефективного слідства справу доручено Головному слідчому управлінню ГПУ", – зазначив нардеп.

Тарас Позняков 4 квітня 2016 року виїхав зі Львова до Києва з попутниками, яких знайшов на сервісі BlaBlaCar, після чого зв'язок з ним обірвався. Останній раз зниклого бачили в селі Бобриця на заправці разом з попутниками. Пізніше правоохоронці виявили автомобіль Audi А6 Тараса в одному з гаражів Києво-Святошинського району. Згідно з оперативними даними правоохоронців, львів'янин був убитий одним з попутників – росіянином Луаном Кінгісеппом. 5 серпня стало відомо про затримання іншого підозрюваного у вбивстві Познякова – 36-річного Дмитра Голуба.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство водія Blablacar: Генпрокуратура визнала неефективним розслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі