вівторок, 07 липня 2015 14:00

В зоні АТО зафіксували різке зменшення обстрілів

В зоні АТО зафіксували різке зменшення обстрілів

За минулу добу в зоні АТО зафіксовано найменшу кількість обстрілів з важкого озброєння позицій українських військових з боку бойовиків.

Про це повідомив спікер адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу у вівторок в Києві.

"Минулої доби відзначилися зменшенням кількості обстрілів з боку супротивника. Кількість фактів застосування ними важкого озброєння є мінімальним за останні 2 місяці, однак збройні провокації тривають, сили АТО перебувають у повній бойовій готовності", - сказав він на брифінгу у вівторок в Києві.

Лисенко зазначив, що на луганському напрямку напередодні ввечері бойовики обстріляли з мінометів місто Щастя, в результаті чого було пошкоджено 2 трансформатора і приміщення турбінного відділення Луганської ТЕЦ. Перестрілки були в районі н.п.Кримское і Золоте.

Важке озброєння бойовики застосували лише в районі Щастя.

На донецькому напрямку були 2 збройні провокації в районі села Лозова, в районі Горлівки вже другий день зберігається режим тиші. Ще два озброєних інциденти з застосуванням мінометів і гранатометів з боку НЗФ мали місце на перегоні "Фенольна - Ясинувата".

"У районі Донецького аеропорту перестрілки були від Авдіївки до Мар'їнки практично весь день", - підкреслив Лисенко.

На маріупольському напрямку бойовики обстріляли пункт сил АТО в районі н.п.Новотроіцкое, бойових зіткнень було в районі н.п.Богдановка. За добу зафіксовано 4 прольоту БПЛА супротивника.

"Активізувалася російська авіарозвідка на адміністративному кордоні між Херсонською областю та тимчасово окупованих Кримом. Там мали місце 8 прольотів БПЛА", - додав спікер АП.

Зараз ви читаєте новину «В зоні АТО зафіксували різке зменшення обстрілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі