пʼятниця, 03 жовтня 2014 19:39

В зоні АТО обстріляли волонтерів Ляшка

В зоні АТО обстріляли волонтерів Ляшка
Фото: hronika.info

"Вчора разом з групою волонтерів від радикальної партії Ляшка, серед яких кандидати в народні депутати від Радикальної партії Ляшка Андрій Лозовий, Сергій Рибалка, Андрій Артеменко, Ганна Сеник, Ігор Криворучко, Марк Гресь та я, потрапили в засідку.

Близько 19.30 на дорозі між Сіверськодонецьком і Новоайдаром наша група зупинилась поспілкуватися з журналістами. Почалися постріли майже одразу - вочевидь, терористи зреагували на світло камери. Відбулась локальна перестрілка між бійцями батальйону "Луганськ-1", які супроводжували нас, і терористами. За наказом командира Артема Вітка, нами були вимкнуті мобільні засоби зв'язку і здійснено відхід в місто Сіверодонецьк" – написав  Ігор Мосійчук у своєму Фейсбук.

Нагадаємо, що вчора Олег Ляшко повідомив про зникнення групи волонтерів від Радикальної партії у зоні АТО. Проте сьогодні стало відомо, що волонтери знайшлися та успішно передали заготовлену допомогу бійцям.

Зараз ви читаєте новину «В зоні АТО обстріляли волонтерів Ляшка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі