вівторок, 08 березня 2022 20:48

Спецтема: Війна Росії проти України

В Україні вже почалась ліквідація "вагнерівців"

В Україні вже почалась ліквідація "вагнерівців"
Після боїв знаходять жетони "вагнерівців". Фото: ГУР МО

Росія залучає ПВК "Вагнера" до війни в Україні.

І "вагнерівців" уже почали вбивати українці, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Поповнюючи резерви окупаційних військ Росія залучає до бойових дій найманців приватних військових компаній. Зокрема, відомо, що найманці ПВК "Ліга" (ПВК "Вагнер") вже беруть участь в бойових діях на території України в складі армії агресора", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ ліквідували генерал-майора російської армії - розвідка

На полях боїв уже знайшли жетони знищених окупантів. Деякі з них виготовлялись для використання під час бойових дій в Сирії. Містять написи арабською, англійською та французькою мовами. На них є сирійські номери телефонів.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «В Україні вже почалась ліквідація "вагнерівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі