середа, 28 серпня 2013 16:17

У в'язниці Онопрієнка засуджували навіть найжорстокіші вбивці

У в'язниці Онопрієнка засуджували навіть найжорстокіші вбивці
Фото: zn.ua

Вчинки Анатолія Онопрієнка засуджували навіть найжорстокіші вбивці й душогуби, які сидять довічно в житомирській тюрмі.

Анатолій Онопрієнко прожив 54 роки, останні 17 з них - у камері для довічно ув'язнених Житомирської тюрми №8. На його рахунку 52 людських життя.

Анатолій Онопрієнко не мав контактів з іншими засудженими, оскільки, по-перше, відмовився від праці, а по-друге, навіть найжорстокіші вбивці й душогуби, які сидять довічно в житомирській тюрмі, зі слів керівників адміністрації установи, засуджують те, що скоїв Онопрієнко.

Можливо, саме тому на звістку про його смерть, засуджені на довічно жодним чином не відреагували.

Найбільше вбивств маніяк здійснив на території Житомирщини.

Нагадаємо, Онопрієнко помер 27-го серпня 2013-го року о 17 годині 15 хвилин.

Попередня причина смерті - гостра серцева недостатність та ревматична хвороба серця, яка в останні роки його життя почала прогресувати.

Це підтверджують систематичні скарги засудженого на стан здоров'я. В установі переконують, що пацієнта забезпечили необхідними препаратами, які йому приписав лікар.

Обстановка в камері маніяка була "спартанською". Чутки про те, що найкривавішого вбивцю України забезпечили благами цивілізації й ніби він жив у зручних умовах, як на курорті, виявилися всього-на всього чутками.

Жодних передач з волі, таких як телевізор, інші речі, він не отримував, бо не було від кого, а працювати на виробництві, щоб дозволити собі придбати речі для поліпшення побуту душогуб не бажав.

 

Зараз ви читаєте новину «У в'язниці Онопрієнка засуджували навіть найжорстокіші вбивці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі