понеділок, 03 грудня 2012 08:58

У тунелі під Токіо загинуло 9 людей. Обгорілі тіла знайшли в машинах

У тунелі під Токіо загинуло 9 людей. Обгорілі тіла знайшли в машинах
Рятувальники витягли з-під завалів двох жінок і доставили їх в госпіталь. Фото: Reuters

У тунелі "Сасаго" під Токіо, що частково обвалився, загинуло за останніми даними не менше дев'яти осіб. Про це 2 грудня повідомляє японський телеканал NHK.

Обгорілі тіла були знайдені в машинах, які застрягли в тунелі після обвалу. П'ятеро загиблих були виявлені в мікроавтобусі, який опинився під завалами і загорівся. Ще одне тіло знайдено у вантажівці. Інші загиблі виявлені в легковій машині.

Раніше рятувальники витягли з-під завалів двох жінок і доставили їх в госпіталь. Ще одна жінка, вибралася з тунелю самостійно, розповіла, що їхала в мікроавтобусі разом з п'ятьма друзями. Всі вони, як повідомляє телеканал, були знайдені мертвими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Японії 30 метрів автомобільного тунелю обвалилося на авто і людей

Обвалення тунелю сталося раніше 2 грудня на автостраді Тюо в префектурі Яманасі в 80 кілометрах на захід від Токіо. Приблизно в двох кілометрах від виїзду з тунелю зі стелі обрушилися кілька бетонних плит. Під час обвалу в тунелі знаходилося близько 30 автомобілів, і під завалами опинилися не менше трьох з них. Після обвалення в тунелі почалася пожежа.

До місця події були направлені рятувальні бригади, проте приблизно через п'ять годин після обвалення виникла загроза нового обвалу, і більшу частину рятувальників довелося покинути тунель. В даний час на місці аварії тривають пошуково-рятувальні роботи.

Тунель "Сасаго" на автостраді Тюо був відкритий в 1977 році. Це один із самих довгих тунелів в Японії: його довжина становить 4,7 кілометра.

Зараз ви читаєте новину «У тунелі під Токіо загинуло 9 людей. Обгорілі тіла знайшли в машинах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі