понеділок, 17 серпня 2015 00:38

Внаслідок обстрілу селища Сартана загинуло троє мирних жителів - сектор "М"

Внаслідок обстрілу селища Сартана загинуло троє мирних жителів - сектор "М"
Фото: ua-today.com

Бойовики сьогодні обстрілювали населені пункти Талаківка, Старогнатівка, Сартана, Новогригорівка, Гранітне, Чемерлик та Богданівка, є загиблі.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-офіцера сектору "М" Ярослава Чепурного.

За його словами, у селищі Сартана під час обстрілу загинуло троє мирних мешканців, двоє цивільних - поранено.

Зараз у Сартані працюють рятувальна служба та медики.

Чепурний відзначив, що противник отримав достойну відсіч від сил АТО.

Як повідомив голова селища Сартана Степан Максма, обстріл населеного пункту розпочався десь о 22.00 і тривав 15-20 хвилин.

За словами очевидців, снаряди у Сартані падали на центральні вулиці, населений пункт частково знеструмлений.

Звуки залпів було чути у Маріуполі.

Пізніше 0629 повідомив, що відомо про 3 постраждалих у Сартані.

"Швидка" доставила в 3 міську лікарню дитину з відірваною стопою. У 4 лікарню госпіталізовано двох жителів - у одного відірвана рука, в іншого нога. Кілька людей вирушили до лікарні своїм ходом. Імовірно, число потерпілих у ході обстрілу зросте до 5-6 осіб", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляють маріупольці в соцмережах, у Сартані в ході обстрілу постраждало три приватних будинки. Жителі сидять у підвалах.

Волонтери зазначають, що українські військові дають відповідь. За станом на 23.00 втрат серед військових немає.

Як повідомляє прес-служба ГУМВС України в Донецькій області, станом на 00.20 стало відомо про ще одну загиблу в Сартані - дівчина у віці приблизно 20-22 років, яка була знайдена на вул. Червоноармійській. Особа загиблої встановлюється.

Станом на 00.40 встановлено, що серед поранених - чоловік 37 років і 10-річна дівчинка, які госпіталізовані в лікарню Маріуполя з осколковими пораненнями. За попередньою інформацією постраждалій дівчинці належить ампутація стопи.

 

За даними прес-центру АТО, 16 серпня поблизу Маріуполя вогнем з мінометів 120 калібру бойовики накривали українські позиції в Богданівці і Старогнатівці.

Раніше полк "Азов" повідомив, що бойовики завдають ударів з важкої артилерії одночасно по 4-ьох селищах неподалік Маріуполя. Під обстрілами зараз Лебединське, Сартана, Широкине. А в селищі Гнутово через попадання по газопроводу, сталася аварія.

Зараз ви читаєте новину «Внаслідок обстрілу селища Сартана загинуло троє мирних жителів - сектор "М"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі