неділя, 17 вересня 2017 13:26

У Росії розбився автомобіль з олімпійськими чемпіонками

У Росії розбився автомобіль з олімпійськими чемпіонками
У Краснодарському краї Росії розбився автомобіль з колишніми російськими біатлоністками Ольгою Медведцевою, Світланою Слєпцовою та Ольгою Вілухіною. Фото: Канал 24

У Краснодарському краї Росії розбився автомобіль з колишніми російськими біатлоністками Ольгою Медведцевою, Світланою Слєпцовою та Ольгою Вілухіною.

В авто також перебувала екс-керівник прес-служби Союзу біатлоністів Росії Марія Байдіна, повідомляє ТВК.

"У результаті інциденту Медведцева отримала черепно-мозкову травму. Її прооперували: операція пройшла успішно та загрози її життю немає, однак травма все ж є досить серйозною. Наразі стан біатлоністки лікарі оцінюють як середньої тяжкості", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий австралійський гонщик загинув у ДТП

Як повідомляється, Медведцева перебувала за кермом.

"Під час руху від зустрічного автомобіля в лобове скло прилетів болт, який його пробив і у підсумку влучив у скроневу частину голови спортсменки. Після цього автомобіль через зустрічну смугу вилетів у кювет", – йдеться у повідомленні.

На Мінському проспекті в Києві, між автобусною станцією та супермаркетом, сталася аварія: водій автомобіля Lexus - заступник голови правління ПАТ "Банк 3/4" Ігор Заруда - збив чоловіка-пішохода.

Зараз ви читаєте новину «У Росії розбився автомобіль з олімпійськими чемпіонками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі