неділя, 18 травня 2014 13:18

В результаті падіння баштового крану у Харкові загинула молода дівчина

В результаті падіння баштового крану у Харкові загинула молода дівчина
Фото: tsn.ua

Внаслідок падіння баштового крана на Олексіївському житлмасиві у Харкові постраждали 5 чоловік - 4 жінки і 1 чоловік. Крім того, загинула 19-річна дівчина.

Падіння сталося через сильні пориви вітру, повідомляє Укрінформу.

За даними видання одну жінку витягнули з-під завалів, її стан важкий. Вона госпіталізована у міську лікарню швидкої допомоги. Чоловік дістав меддопомогу на місці і від госпіталізації відмовився.

Начальник Центру громадських зв'язків ГУ МВСУ у Харківській області Наталія Захарова підтвердила кореспонденту агентства, що "на місці події - біля ринку у центрі мікрорайону - працюють експерти міліції. Проводяться всі необхідні слідчі дії".

За її словами, відкрито кримінальне провадження за статтею, пов'язаною з порушенням техніки безпеки. Як повідомлялося, ввечері 17 травня на Олексіївському житлмасиві внаслідок падіння баштового крана його стріла потрапила на два кіоски. При падінні кран пошкодив лінію електропередач, обірвані дроти.

Зараз ви читаєте новину «В результаті падіння баштового крану у Харкові загинула молода дівчина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі