четвер, 28 липня 2022 16:55

Спецтема: Війна Росії проти України

В ОП назвали Путіна "шкільним хуліганом"

В ОП назвали Путіна "шкільним хуліганом"
Радник керівника ОП Михайло Подоляк назвав російського диктатора Володимира Путіна "шкільним хуліганом". Фото: eastnews.ua

Радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк назвав російського диктатора Володимира Путіна "шкільним хуліганом".

Він зазначив, що "Путін вдає безумця". Про це написав у Twitter 28 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський генерал розповів, що потрібно для успішного контрнаступу

"Росія напала на Грузію та Україну, але проковтнула вступ Фінляндії в НАТО. Москва погрожує Молдові, але уникає конфліктів із Туреччиною. Путін вдає безумця, але не є ним. Путін – шкільний хуліган, що задирає слабких й уникає сильних. Що ставить на місце хуліганів? ATACMS та озброєна Україна", – наголосив Подоляк.

Путін воюватиме в Україні до останнього росіянина. Російський диктатор вибудував таку систему тоталітарної влади, що не зможе відступитися, вважає військовий експерт Олег Жданов. Він не вважає дивним, що Путін намагається поповнювати лави російської армії за рахунок найманців із сусідніх країн.

Російським окупантам вистачить сил провести лише дві наступальні операції на сході України. А саме наступ на Сіверськ та спробувати штурмувати Бахмут.

Ці операції були зосереджені на наступі на Сіверськ Донецької області, в напрямку з Верхньокам'янки і Білогорівки і в Бахмутському напрямку з районів Новолуганського і Вуглегірської ТЕЦ з моменту закінчення оперативної паузи 16 липня.

Зараз ви читаєте новину «В ОП назвали Путіна "шкільним хуліганом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі