неділя, 18 листопада 2012 02:41

В Омській області впав пасажирський вертоліт — троє людей в тяжкому стані

В Омській області впав пасажирський вертоліт — троє людей в тяжкому стані
ФОТО: 2007.novayagazeta.ru

Вертоліт Ми-8 з 20 людьми на борту впав в Омській області. Троє людей, що перебували на борту, госпіталізовані у важкому стані, повідомив "Інтерфаксу" джерело в авіакомпанії "Ютейр", якій належав вертоліт. Іншим допомога не знадобилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Туреччині розбився гелікоптер, 17 військових загинули

Аварія сталася в 250 км на північний-схід від Омська поряд з населеним пунктом Седельниково. Перед посадкою вертоліт потрапив в неконтрольоване обертання, впав на землю і розсипався, повідомляє агентство.

На борту перебувало 20 осіб. "Троє пасажирів отримали переломи і були госпіталізовані, ще один отримав легку травму і відмовився від госпіталізації. Решта пасажирів вертольота не постраждали", - повідоммили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літак Л-39 був справним, причиною катастрофи в МНС називають людський фактор

В ГУ МНС в Омській області уточнили, що "повідомлення про падіння вертольота в селищі Седельниково надійшло черговому у 18:07 за місцевим часом".

"Гелікоптер летів з родовища в Томській області. На місці працюють фахівці з різних відомств, з'ясовуються причини падіння", - додав представник регіонального МНС.

Зараз ви читаєте новину «В Омській області впав пасажирський вертоліт — троє людей в тяжкому стані ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі