понеділок, 07 лютого 2011 16:50

В Одесі водій погрожував пристрелити залізничника за перекритий переїзд

В Одесі водій погрожував пристрелити залізничника за перекритий переїзд

Державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") повідомила про погрози зі зброєю з боку водія автомобіля на адресу чергового по переїзду.

Як повідомила прес-служба "Укрзалізниці", інцидент стався на переїзді "Хімічний" станції "Одеса-Застава I" 4 лютого.

Відповідно до прес-релізу, водій автомобіля проігнорував заборонний сигнал світлофора і, порушуючи Правила дорожнього руху, об'їхав опущений шлагбаум.

"Черговий по переїзду записав номер автомобіля (АТ 5932), що викликало агресію водія, і він у відповідь на зауваження залізничника про порушення правил проїзду по переїзду дістав пістолет і почав погрожувати ним усім, хто знаходився на переїзді. На щастя, ніхто не постраждав", - повідомляє Інтерфакс-Україна.

У прес-релізі зазначається, що на зворотному шляху водій повторно порушив правила, проігнорувавши заборонні сигнали світлофора.

За інформацією "Укрзалізниці", водія затримано і він перебуває в ізоляторі УВС Одеси. Правоохоронні органи звинувачують його в порушенні статті 296 Кримінального кодексу "Особливо злісне хуліганство із застосуванням зброї".

Залізничники закликають водіїв з розумінням ставитися до роботи чергових, які зобов'язані попередити про наближення потягу і вжити заходів для запобігання ДТП на переїздах.

За даними "Укрзалізниці", з початку року на переїздах Одеської залізниці зафіксовано 24 порушення Правил дорожнього руху, з яких 15 випадків об'їзду водіями закритого шлагбаума, сім випадків пошкодження пристроїв переїзду і два випадки проїзду при заборонних сигналах світлофора.

Нагадаємо, вранці 12 жовтня 2010р., на переїзді на 116-му км перегону Нікополь-Марганець водій автобуса виїхав на заборонений сигнал світлофора і зіткнувся з локомотивом.

За останніми даними МНС, у результаті катастрофи загинули 45 людей, серед яких троє дітей.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі водій погрожував пристрелити залізничника за перекритий переїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі