понеділок, 29 листопада 2010 13:57

В Україні сталося чергове ДТП на залізничному переїзді (ФОТО)

 

У Дніпропетровській області в результаті зіткнення на залізничному переїзді автомобіля Samand з дрезиною одна людина загинула, ще двоє - госпіталізовані.

Про це повідомили в Державній автомобільній інспекції.

У неділю опівдні в Покровському районі Дніпропетровської області 36-річний водій автомобіля Samand, рухаючись в напрямку села Вільне, виїхав на залізничний переїзд перегону Мечетна-Гайчур, де скоїв зіткнення з крановою дрезиною.

У ДАІ зазначають, що на момент ДТП на переїзді працювала як світлова, так і звукова попереджувальна сигналізація.

У результаті аварії водій автомобіля загинув на місці події, а два його пасажири - 14-річна дівчинка і 28-річна жінка - з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставлені в місцеву лікарню.

"Що підштовхнуло водія здійснити такий нерозважливий крок, який на жаль став останнім у його житті, зараз з'ясовує слідство", - повідомили в Державтоінспекції.

Нагадаємо, Державна автомобільна інспекція з 13 жовтня по 10 листопада провела перевірку понад 7 000 залізничних переїздів. Як з'ясувалося, 46,6% з них перебувають в незадовільному стані.

Як повідомлялося, 12-13 жовтня в Україні відбулися три значні аварії на залізничних переїздах. У найбільшій з них - у Марганці Дніпропетровської області - через зіткнення автобуса з потягом загинули 45 людей, ще 8 - госпіталізовані.

Після цього Кабінет міністрів заявив про намір ліквідувати залізничні переїзди на території країни протягом 5-7 років, замінивши їх мостами і шляхопроводами.

Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «В Україні сталося чергове ДТП на залізничному переїзді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі