понеділок, 06 листопада 2023 03:27

Спецтема: Війна Росії проти України

В Одесі ракета влучила поруч з Національний художнім музеєм, відео

В Одесі ракета влучила поруч з Національний художнім музеєм, відео
В Одесі внаслідок атаки російських терористів постраждав Національний художній музей. Фото: Одеської ОВА

В Одесі окупанти пошкодили Національний художній музей.

Це сталося в результаті масованої атаки росіян на місто. Про це у Facebook повідомила заступниця директора Одеського національного художнього музею Олександра Ковальчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі поранено п'ятеро людей - наслідки атаки росіян

"124 роки музею виповниться вже за декілька годин (6 листопада - Gazeta.ua). Різні були привітання в нашому житті. На таке не розраховували, хоч і готувались", - написала Ковальчук.

Ракета влучила поруч з будівлею музею, повідомив глава Одеської ОВА Олег Кіпер. У будівлі пошкоджені стіни, вибиті деякі шибки та скло. Проводяться роботи з обстеження та фіксації пошкодження чергового обʼєкту в зоні всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

"Трохи туди, трохи сюди і могли б ми позбутися багатьох наших зразків, експонатів, дуже відомих на весь світ. На щастя, цього не сталося", - заявив своєю чергою міський голова Одеси Геннадій Труханов у коментарі Суспільному.

Ввечері 5 листопада російські окупанти нанесли масовані удари по середмістю Одеси. Пролунали потужні вибухи. Відпрацювали сили ППО. Однак у місті є прильоти.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі ракета влучила поруч з Національний художнім музеєм, відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі