вівторок, 26 листопада 2013 16:37

В Одесі 3-річному хлопчику трамвай відрізав ноги

В Одесі 3-річному хлопчику трамвай відрізав ноги
Фото: korrespondent.net

Вчора увечері в Одесі трамвай переїхав 30-річного чоловіка та його 3-річного сина Максима. Трагедія сталася близько 19-ї години на автошляху в напрямку Миколаєва. Трамвай рухався по сьомому маршруту в мікрорайон Котовського.

"За словами водія трамваю, чоловік тримав дитину за руку і переходив трамвайні колії у невстановленому місці. Він сигналив пішоходам, але уникнути наїзду не зміг. В результаті наїхав на батька, у нього відкрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, численні травми тіла. Його завезли у реанімацію у стані коми. В дитини ще страшніші травми. У хлопчика переломи обох ніг. Їх ампутували", - каже начальник сектору профілактики Одеського обласного ДАІ 39-річна Лілія Чорна.

Мати Вікторія Горбунова розповіла, що того вечора поверталися додому від гостей. Поспішали на маршрутне таксі. Хотіли зупинити біля трамвайних колій, неподалік автобусної зупинки. Але не звернули увагу на трамвай, який наближався.

Зараз постраждалі знаходяться у реанімації. Щодня жінка провідує чоловіка у першій міській лікарні. Відомо, що він прийшов до тями. Практично постійно сидить біля сина. Його рятують у дитячій обласній лікарні.

"Хлопчику ампутували дві ноги вище колін по стегно. Загрози життю немає, він активний, розмовляє, кличе маму. На жаль, її рідко пускаємо, як-не-як реанімація. Дуже шкода, але дитя залишиться на все життя калікою. Хоча з дитинства він вже інвалід. Народився з діагнозом ДЦП. Та відомо, що зовсім недавно почав ставати на ноги, — говорить заступник головного лікаря дитячої обласної лікарні Тетяна Косюга. - Лікуємо дитину за рахунок обласного бюджету. Але маємо надію, що знайдуться добрі люди, які допоможуть в майбутньому у виготовленні протезів".

Подібна трагедія сталася приблизно десять років тому на Одещині. Тоді 12-річному хлопчику відрізав ноги потяг.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі 3-річному хлопчику трамвай відрізав ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі