понеділок, 12 лютого 2018 05:22

У МНС РФ підтвердили загибель усіх пасажирів літака Ан-148

У МНС РФ підтвердили загибель усіх пасажирів літака Ан-148
Всі пасажири і члени екіпажу Ан-148 загинули. Фото: meduza.io

Працівники Міністерства з надзвичайних ситуацій завершили рятувальну операцію на місці аварії пасажирського літака Ан-148 в Підмосков'ї. Роботи перейшли в пошукову стадію.

Про це в понеділок, 12 лютого, повідомляє ТАСС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камера зафіксувала момент падіння Ан-148 в Підмосков'ї

"Ми констатуємо, що 71 особа, яка перебувала на борту, загинула. Щирі співчуття рідним і близьким", - сказав глава МНС Володимир Пучков.

За його словами, основні пошукові роботи можуть закінчити протягом тижня. Міністр підкреслив, що фахівці працюють цілодобово.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Літак увійшов в землю з повними баками пального": з'явилися перші результати розслідування катастрофи Ан-148

"Велика площа розкиду уламків, важкий сніг і рельєф місцевості", - додав він.

Відзначимо, що серед жертв катастрофи Ан-148 виявилися громадяни Азербайджану і Швейцарії.

У Підмосков'ї, Росія, розбився пасажирський літак Ан-148. На його борту за попередньою інформацією були 65 пасажирів і 6 членів екіпажу. Причини інциденту з'ясовують. Ніхто не вижив у авіакатастрофі, за попередніми даними. В радіусі 1 км на місці авіакатастрофи знайшли тіла двох загиблих і уламки фюзеляжу лайнера, за словами першого заступника начальника Національного центру управління в кризових ситуаціях МНС Росії Ігоря Кутровского.

Зараз ви читаєте новину «У МНС РФ підтвердили загибель усіх пасажирів літака Ан-148». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі