вівторок, 15 березня 2022 19:47

Спецтема: Війна Росії проти України

На Луганщині ЗСУ знищили п'ять "Градів" і три танки - Генштаб

На Луганщині ЗСУ знищили п'ять "Градів" і три танки - Генштаб
Фото: Генштаб ЗСУ

Станом на 18.00 15 березня противника зупинено. Не досягнувши мети у встановлені терміни, ворог несе втрати у живій силі та техніці.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Натомість, російські загарбники наносять ракетно-бомбових ударів по об'єктах критичної інфраструктури України, мирному населенню, житлових кварталах, школах і дитячих садках. Є факти тримання цивільних осіб у заручниках, пограбування місцевого населення та мародерства.

Зазначається, що на визначених напрямках сили ЗСУ перегруповані та перейшли у контрнаступ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рашисти планують наступити на Чернігів і оточити Суми і Харків - Генштаб

"Тривають бої за звільнення околиць Маріуполя. Воїнами полку "Азов" було розбито один з підрозділів 22-ї окремої бригади спеціального призначення Збройних сил Російської Федерації", - йдеться у повідомленні.

На Луганщині протягом дня захисники України знищили п'ять РСЗВ БМ-21 "Град" з боєприпасами, три танки Т-72, одну БМП-3 та понад 15 військовослужбовців противника.

Тривають заходи щодо здійснення прикриття державного кордону України та морського узбережжя. На окремих напрямках проводиться стабілізаційна операція та виконуються завдання територіальної оборони.

Триває 20-й день спротиву російському ворогу. За час повномасштабної війни РФ проти України наші воїни знищили понад 13,5 тис. окупантів.

ЗСУ відбили штурм Харкова і завдали значних втрат ворогу.

Рашисти планують наступити на Чернігів і оточити Суми і Харків.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині ЗСУ знищили п'ять "Градів" і три танки - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі