середа, 04 січня 2023 18:28

Спецтема: Війна Росії проти України

У Луганську лежить сотня "300-их" вагнерівців. У Токмаку – 80 поранених і мертвих окупантів

У Луганську лежить сотня "300-их" вагнерівців. У Токмаку – 80 поранених і мертвих окупантів
Фото: Facebook.com/GeneralStaff.ua

Українські захисники нанесли удари по ворогу.

Вчора у районі Токмака на Запоріжжі вдарили по зосередженню загарбників та їхньої війської техніки. Близько 80 окупантів поранені і мертві. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"У місті Луганськ, в неврологічному відділені Луганської обласної клінічної лікарні, окупанти лікують понад 100 найманців приватної військової компанії "вагнер", – пишуть.

Українська авіація протягом доби завдала 17 ударів по районах зосередження загарбників. Також – чотири удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів ворога.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони вдарили по пункту управління, двох районах зосередження живої сили і військової техніки і складу боєприпасів ворога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов розповів про Бахмут і поля мертвих росіян

Ворог завдав три ракетних удари по цивільних об'єктах Костянтинівки у Донецькій області, дев'ять авіаційних ударів і 14 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

"Загроза завдання ворогом авіаційних і ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України", – пише Генштаб.

Вчора українські захисники відбили атаки ворога на Луганщині і Донеччині.

За минулу добу ЗСУ знищили 720 російських окупантів. За 315 днів українські воїни знищили понад 108 910 окупантів.

Зараз ви читаєте новину «У Луганську лежить сотня "300-их" вагнерівців. У Токмаку – 80 поранених і мертвих окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі