понеділок, 14 січня 2013 12:39

У Криму дві бійцівські собаки ледь не розірвали чоловіка

У Криму дві бійцівські собаки ледь не розірвали чоловіка

13 січня, увечері, в Сімферополі неподалік від торгового центру "FM" дві середньоазіатські вівчарки - алабай - напали на 27-річного чоловіка.

Як з'ясувалося, він приїхав в цей район на автомобілі "Москвич-408", щоб придбати запчастини у магазині, який знаходиться у приватному будинку, передають "Аргументи тижня - Крим".

У цей момент два алабая вискочили з двору одного з приватних будинків і накинулися на чоловіка. Собаки збили його з ніг і стали кусати. Напад тривав кілька хвилин.

Жертву алабаїв врятував випадковий перехожий. Він узяв палицю і відігнав розлючених собак від людини. Після цього чоловік перетягнув потерпілого у "Москвич". У нього виявилася сильно покусаною ззаду голова, руки у крові, а також порваний одяг.

Через кілька хвилин на місце події прибула карета "швидкої допомоги". Лікарі визнали сильні тілесні ушкодження у чоловіка. Пізніше його відвезли в 6-у міську лікарню Сімферополя.

Крім того, приїхали оперативні співробітники міліції. В даний час вони з'ясовують подробиці того, що сталося. Господар алабаїв, який з'явився на місці, був шокований побаченим. Він не став заперечувати, що це саме його собаки напали на чоловіка.

Відзначимо, що "Москвич-408" в даний час знаходиться на місці, бо його власник під час нападу собак упустив ключі від авто.

Середньоазіатська вівчарка (алабай) - стародавня порода собак з регіонів Середньої Азії - Таджикистану. Використовується для охоронної та вартової служби. При цьому дану породу часто використовують для собачих боїв. Вважається, що вступати в бій середньоазіатська вівчарка може тільки у випадках явної небезпеки для охоронюваній власності - майна або самого господаря, або при спробах порушення кордонів охоронюваної зони. Відомо, що в Криму дану породу часто використовують для собачих боїв.


Зараз ви читаєте новину «У Криму дві бійцівські собаки ледь не розірвали чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі