субота, 15 жовтня 2022 16:47

У Києві й області заплановані аварійні відключення електроенергії: ДТЕК назвав час

У Києві й області заплановані аварійні відключення електроенергії: ДТЕК назвав час
Через значні руйнування енергетичної інфраструктури НЕК Укренерго може впровадити стабілізаційні відключення електроенергії у Київській області. Фото: Depositphotos

Через значні руйнування енергетичної інфраструктури Укренерго може впровадити стабілізаційні відключення електроенергії в Київській області.

15 жовтня, імовірно, ці відключення відбудуться в пікові години – зранку до 13:00 і ввечері з 18:00 до 23:00, повідомляє пресслужба ДТЕК у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський удар по Київщині – в Укренерго розповіли про руйнування

"Через складність пошкоджень інфраструктури, відключення можуть відбуватися понад 4 год. Точний термін залежатиме від стану енергосистеми й розпоряджень Укренерго", – ідеться в повідомленні.

Список населених пунктів, яких стосується відключення, розмісять на сайті й у соцмережах ДТЕК Київські регіональні електромережі.

"Щоб підтримати енергосистему закликаємо всіх мешканців Київської області споживати електроенергію помірно – вмикати енергомісткі прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії ввечері з 18:00 до 23:00", – наголосили в ДТЕК.

Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень, а також кількість відключених будинків.

"Зараз це найкраща підтримка енергетиків, що в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен удома мав світло", – додали в повідомленні.

У суботу, 15 жовтня, Росія здійснила черговий варварський напад на критичну інфраструктуру України.

У результаті об'єкт енергетичної інфраструктури на Київщині зазнав тяжких руйнувань. Про це повідомили в Укренерго.

Диспетчерський центр Укренерго попередив про можливі застосування графіків аварійних відключень.

Зараз ви читаєте новину «У Києві й області заплановані аварійні відключення електроенергії: ДТЕК назвав час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі