середа, 15 січня 2014 15:34

В Івано-Франківську у ДТП з міліціонером постраждала дитина

В Івано-Франківську у ДТП з міліціонером постраждала дитина
Фото: umdpl.info

В Івано-Франківську ввечері 14 січня сталася ДТП, у якій постраждав міліціонер і дитина.

Як повідомляє у середу сектор зв'язків з громадськістю УМВС України в Івано-Франківській області, близько 22.00 на вулиці Івасюка зіткнулися два автомобіля - Opel Vectra під керуванням 34-річного співробітника Тисменицького райвідділу міліції і Citroen, за кермом якого перебував 29-річний мешканець приміського села Микитинці.

Внаслідок ДТП міліціонер і малолітній пасажир автомобіля Citroen отримали травми. Дитина доставлена в Івано-Франківську обласну дитячу клінічну лікарню з діагнозом "закрита черепно-мозкова травма, забій чола", а правоохоронець - в обласну клінічну лікарню з діагнозом "політравма". Згідно з експертизою, алкогольного сп'яніння у правоохоронця не виявлено, відзначають у міліції.

За інформацією прес-служби прокуратури Івано-Франківської області, за фактом ДТП за участю працівника міліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

У прокуратурі зазначили, що міліціонер, не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем, в якому, окрім водія, було ще троє людей, в тому числі двоє дітей.

Досудове розслідування проводить слідчий відділ обласної прокуратури. Наразі проводяться першочергові слідчі дії для встановлення причин ДТП, призначено низку експертиз, в тому числі щодо знаходження водія в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

Зараз ви читаєте новину «В Івано-Франківську у ДТП з міліціонером постраждала дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі