пʼятниця, 12 квітня 2024 05:52

Спецтема: Війна Росії проти України

В Херсонській області масово зникають російські військові - партизани

В Херсонській області масово зникають російські військові - партизани
Партизани розповіли про зникнення російських військових на Херсонщині. Фото: Укрінформ

Російські військові масово пропадають у Херсонській області.

Вони відмовляються виконувати бойові завдання і самовільно залишають місця тимчасової дислокації, повідомили партизани групи "АТЕШ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримський міст знищать у першій половині року - The Guardian

Росіяни також продовжують проводити заходи щодо посилення фільтрації в населених пунктах, які розташовані поруч із тимчасово окупованим Кримом.

"Наші агенти відзначають прибуття великої кількості особового складу окупаційної армії в Новоолексіївку. Дані воїни розміщуються у вільних покинутих будинках. Більшість із них мають множинні татуювання на тілі. Місцеве населення вважає, що це люди, які раніше перебували в місцях позбавлення волі", - зазначили в "АТЕШ".

Партизани у тимчасово окупованому Криму відстежують накопичення російських військ.

Зафіксовано прибуття військової техніки на залізничну станцію Остряково. На даний момент вся техніка розміщена на території військової частини недалеко від залізничної станції на території, яка оточена цивільною забудовою. Техніка, яка розміщена на даному об'єкті, не вся перебуває в робочому стані, зазначають партизани.

Зараз ви читаєте новину «В Херсонській області масово зникають російські військові - партизани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі