четвер, 08 вересня 2022 18:57

Спецтема: Війна Росії проти України

У Генштабі назвали цілі окупантів

У Генштабі назвали цілі окупантів
Російські окупанти намагаються утримати захоплену територію. Фото: eastnews.ua

Російські окупанти намагаються утримати контроль над територією Донецької області та утримати тимчасово захоплені райони Херсонської, частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей.

Ворог постійно веде повітряну розвідку з безпілотника, повідомляє Генштаб у зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Генштабі пояснили, чому втрати окупантів зростають

Протягом доби ворог завдав чотири ракетні удари по Костянтинівці, Циркунах, Березнегуватому та Харкову. Є жертви серед цивільного населення;

Було 15 авіаційних ударів по військових та цивільних об'єктах в районах Темирівки, Красногорівки, Володимирівки та Новомихайлівки.

Понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню "Град" та "Ураган" влаштували окупанти по населених пунктах Серебрянка, Платонівка і Таврійське.

На Волинському та Поліському напрямках змін не було.

"Визначені підрозділи збройних сил Республіки Білорусь продовжують виконувати завдання в прикордонних з Україною районах. Зберігається загроза завдання ракетних та авіаційних ударів по українській території з повітряного простору та території цієї країни", – йдеться у повідомленні.

Збройні сили України знищили капітана Росгвардії Сергія Зоріна. Окупант брав участь в окупації Криму 2014 року. А під час повномасштабного вторгнення Росії в України "охороняв" Запорізьку атомну електростанцію.

РосЗМІ повідомили, що Зоріна ліквідували 29 серпня.

Зараз ви читаєте новину «У Генштабі назвали цілі окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі