понеділок, 07 жовтня 2013 21:45

У Донецьку з дробовика обстріляли житло бізнесмена

У Донецьку з дробовика обстріляли житло бізнесмена
Фото: google.com.ua

У Донецьку – замах на родину приватного підприємця. Невідомі стріляли по вікнах його будинку. На той момент у домі були дружина бізнесмена і його 5-річний син. Обоє саме лягли спати. Кулі пройшли над ліжком. Люди не постраждали, йшлося у сюжеті "Надзвичайних новин" на ICTV.

За словами дружини бізнесмена Христини Григоренко, стріляли із дробовика приблизно о пів на 11 ночі. Матір з 5-річним сином саме лягли спати. "Нам стріляли у вікна і було дуже страшно", - розповідає хлопчик.

За словами жінки, у родини вже були неприємності. Однак, їх можна було кваліфікувати як залякування. Стрілянина ж це ніщо інше як замах. Нападники залишили записку. "Старший син сфотографував записку. Тут йдеться, що спалимо тобі дім. Не жартуй", - розповіла Христина.

Жінка каже, що її чоловік протягом багатьох років є фігурантом справи, яку розслідують правоохоронці Дніпропетровська. Підприємця звинувачують у причетності до автомобільних крадіжок. Коли стався напад, господаря у будинку не було. Зараз він переховується, оскільки боїться за своє життя. Збирається виїхати з міста і дружина бізнесмена Сергія. Разом із синами. Старший хлопець тепер боїться ходити на навчання до університету.

Міліція поки ніяк не пов'язує напади із кримінальною справою, у якій фігурує глава родини. Розслідування лише тільки почалося, тому робити попередні висновки зарано. Відкрито кримінальне провадження за статтею 129 ч.1 ККУ "Погроза вбивством". Проводиться досудове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку з дробовика обстріляли житло бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі